18.5.08


Les obres d'urbanització de l'entorn del Poliesportiu i l'institut segueixen a bon ritme

Font: Ràdio Cubelles

Les obres segueixen amb el calendari previst i podrien inaugurar-se al mes d’agost coincidint amb la festa major.

"Les obres, que van iniciar-se el passat mes d‘abril, segueixen a bon ritme i està previst que es compleixi amb el calendari establert", segons ha explicat el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Cubelles, Miguel Ángel López. Aquestes obres han de permetre recuperar el tancat exterior del Poliesportiu i les seves oficines de consergeria, a més de millorar la seguretat de l'alumnat que diàriament es desplaça fins a l'IES Cubelles, així com la construcció d'un carril bici.
El projecte també contempla la urbanització de les zones d'estacionament del Camp de Futbol Josep Pons i Ventura i del Poliesportiu Municipal on es marcaran les places d’estacionament així com s’instal·larà enllumenat. López afirma que “són unes obres necessàries", i que "els usuaris de la zona esportiva i de l'institut seran el més beneficiats“.

Una altre actuació que està prevista en la zona esportiva es la instal·lació de la gespa artificial al Josep Pons i Ventura, les obres estan a l’espera d'assignar l’execució de l’obra a una de les 8 empreses que s’han presentat. En unes setmanes podria començar la instal·lació de la gespa tenint en compte que hauria de estar enllestida a l'inici de la propera temporada, cap a principis del mes de setembre.

Futures Actuacions

Pel que fa a les futures actuacions Miguel Ángel López ha explicat que el poliesportiu es veurà afectat per una gran remodelació amb la construcció del nou pavelló, que formarà part del complex mixt hoteler-esportiu. La ubicació d’aquest nou pavelló serà on actualment si troben els frontons. D’aquesta manera, els dos pavellons quedaran units per una nova zona de vestuaris que compartiran les dues instal·lacions.

Això provocarà el canvi d’ubicació dels frontons així com l’aprofitament dels actuals vestuaris, que deixaran de ser operatius, per transformar-se en sales de gimnàstica o en magatzem de material esportiu.

A banda de la construcció del nou pavelló també es remodelarà l’actual pavelló amb una nova coberta que intentarà corregir els greus problemes de goteres dels quals pateix actualment.

Tot i que no hi ha calendari oficial per aquestes actuacions el regidor d’urbanisme s’ha mostrat "convençut de la necessitat d’aquestes millores per satisfer als usuaris habituals de les instal·lacions esportives".
http://www.radiocubelles.net