4.11.08

Marina Geli inaugura el nou CAP

Font: Ràdio Cubelles

El nou centre disposa com a novetats de serveis d'odontologia, el servei de psicologia i psiquiatria

El nou centre d’atenció primària de Cubelles va quedar inaugurat ahir dilluns per la consellera de Salut, Marina Geli, acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Maria Lluïsa Romero, i de tècnics, polítics i personal sanitari locals i comarcals.
L’edifici de dues plantes de 1737 metres quadrats, que funciona des del 15 d’agost, podrà donar servei a una població de fins a 20.000 habitants. Per la consellera de salut el nou equipament triplica l’espai de l’anterior edifici, i ha de servir per atendre la població de Cubelles durant molts anys.
El centre, que està situat a la confluència dels carrers Sebastià Puig i Mossèn Miquel Cortí, al costat de la zona del mercat, funciona durant tota la setmana amb un total de 15 professionals de l’equip d’atenció primària de Cubelles. Entre les novetats del nou CAP està el servei d’odontologia, el servei de psicologia i psiquiatria. També disposa d’un metge de família i un pediatra nous. Ginecologia, infermeria, treball social i atenció continuada i urgent són altres dels serveis que completen l’oferta sanitària del CAP de Cubelles.
L’alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero va destacar que després de molts anys tenim un CAP en condicions, apuntant que es tracta d’una vella reivindicació del municipi des de fa molts anys. El nou edifici ha de solucionar el col•lapse de l’anterior CAP, sobretot en els que es produïen en èpoques estivals, tenint en compte el fort creixement que ha experimentat Cubelles, actualment tenint una població de prop els 14.000 habitants.
La construcció del Centre de Salut de Cubelles es va iniciar l’any 2006 després que l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya, GISA, adjudiqués les obres a la constructora Tiferca S.A. L’import total de la inversió (obra i equipament) ha estat de 3.046.600 €.
font: