11.2.09



L’Oficina de Turisme de Cubelles inaugura els itineraris pel municipi

Notícies - Turisme
11/02/2009
L’Oficina de Turisme de Cubelles va iniciar el cicle d’itineraris pel municipi que ha editat per conèixer el municipi que es poden realitzar tant a peu com en bicicleta cada segon diumenge de mes. Els recorreguts es fan acompanyats d’un guia i són totalment gratuïts.

El diumenge 8 de febrer es va fer el primer dels itineraris a peu pel municipi. Es tractava de l’itinerari núm. 1 en el que el recorregut era tot urbà. Hi van assistir 22 persones al llarg de les dues hores i escaig que va durar el recorregut, que ve incloure una aturada en un restaurant de Cubelles per esmorzar. La sensació de la primera sessió va ser molt positiva, tant per la participació com l’opinió dels assistents, ja que molts d’ells van confirmar que repetirien en properes sortides. L’objectiu d’aquests itineraris es conèixer Cubelles tant pels visitants com pels propis cubellencs, per tal que es coneguin altres vessants del municipi. Es dinamitza cada itinerari realitzant preguntes als assistents sobre el recorregut i al finalitzar els quatre itineraris, el mes de maig, es farà un sorteig d’un obsequi.
A continuació s’adjunta el programa dels itineraris que queden pendents per realitzar fins el mes de maig, malgrat que la intenció de la regidoria de Turisme és que es segueixin realitzant durant tot l’any.

Itinerari 2: Plaça del castell, costa Cunit, costa d’en Serra, el Foix i plaça del castell.
Diumenge 8 de març
Hora i lloc d’ inici: 9 h. a l’oficina de turisme de Cubelles
Durada del recorregut a peu: 3 hores

Itinerari 3: Plaça del castell, corral d’en Cona, Rocacrespa i can Foix.
Diumenge 12 d’ abril
Hora i lloc d’ inici: 10 h. a l’oficina de turisme de Cubelles
Durada del recorregut a peu: 2 hores

Itinerari 4: Plaça del castell, camí Ral, serra de Sant Antoni, turó de l’Avenc i Puigdetiula.
Diumenge 10 de maig
Hora i lloc d’ inici: 9h. a l’oficina de turisme de Cubelles
Durada del recorregut a peu: 4 hores

Més informació a:
OFICINA DE TURISME DE CUBELLES
Plaça del castell, 1 - Cubelles 08880
Telèfon 93.895.25.00 –