24.2.09



Sessió informativa sobre infraestructures, serveis i nous projectes urbanístics el 27 de febrer


L’Ajuntament de Cubelles ha convocat el divendres 27 de febrer (19:30 h. Centre Social) una sessió informativa oberta a la ciutadania sobre la implantació de noves infraestructures, serveis i nous projectes urbanístics. L’acte, que serà retransmès en directe per Ràdio Cubelles (107.5 FM), se centrarà en la presentació dels tres projectes que el govern central ha subvencionat dins del Fons Estatal d’Inversió Local i dues actuacions més al marge del Pla E.

Els representants municipals, encapçalats per l’Alcaldessa, Maria Lluïsa Romero, informaran de les inversions en matèria d’enllumenat (Molí de Baix, Narcís Bardají i desembocadura del riu Foix) i sobre el projecte de construcció del drenatge pluvial de la conca de llevant del barri Marítim. Per això està prevista la intervenció de Joan Albet, regidor d’Obres i Serveis Viaris, i de Miguel Ángel López, titular d’Urbanisme i Planejament, als que acompanyaran tècnics municipals.

Els projectes del Fons Estatal d’Inversió Local

L’eix central de la sessió informativa serà presentar els projectes aprovats pel govern central al Fons Estatal d’Inversió Local, també conegut com a Pla E per a la reactivació de la contractació laboral. Els tres projectes són:

- la millora de l’enllumenat de Mas Trader (1.282.159,32 €).
- l’ampliació de la xarxa de clavegueram entre la C-31 i l’estació de bombament principal Cubelles (556.979,20 €).
- l’adequació i arranjament de diferents espais verds (421.141,34 €).

Aquestes obres, que s’han d’executar dins del 2009, generaran un total de 36 llocs de treball.

font:

http://www.cubelles.cat/