4.3.09

VNG
Es presenta la programació de l'Àgora d'Equitat Primavera 2009
Durant els mesos de març, abril, maig i juny es celebraran diversos actes al voltant de la figura de la dona
VD - 04/03/2009 19:19:15
L’Espai d’Equitat de Vilanova i la Geltrú ha presentat, aquest matí, l’Agora d’Equitat Primavera 2009, que planifica una sèrie de xerrades, cursos i trobades, durant els mesos de març, abril, maig i juny, com a eina de coordinació i planificació amb l’objectiu d’incloure la perspectiva de gènere.
En aquest sentit, en l’Àgora Primavera, que compta amb un total de 16 actes, destaquen les activitats que es celebraran en commemoració del Dia Internacional de les Dones.
Alguns dels actes més destacats són la lectura del manifest per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el Concurs Fotogràfic Dones fent món i la tertúlia debat Dones treballadores: reptes per als segles XXI, la principal novetat. A més, en la programació d’aquests quatre mesos també destaca la presentació, el dia 15 d’abril, del díptic Recomanacions per a un ús no sexista del llenguatge, la commemoració del Dia Internacional de la Salut de les Dones, i de l’Alliberament Gai, Lèsbic i Transsexual. L’Espai d’Equitat difon 1500 exemplars de l’Àgora a diversos centres educatius, cívics, biblioteques, entitats culturals i esportives, institucions i centres sanitaris.
L’Espai d’Equitat difon 1500 exemplars de l’Àgora a diversos centres educatius, cívics, biblioteques, entitats culturals i esportives, institucions i centres sanitaris.

font:http://www.vilanovadigital.com/