8.5.09

Coses a fer aquest cap de setmana

Cubelles

“Una de cada cent persones es celíaca”

Conferència col-loqui

A carrèc de Matilde Torralba ,presidenta de la Associació Celíacs de Catalunya i vicepresidenta de la Fundació Celíacs de Catalunya.
Dissabte 9 de maig a les 18,30h
Lloc :Sala petita del Centre Social
Organitza: Associació Dones La Fita



Sortida a peu a les fonts d´En Bonet i Les Palmeres

Trobada a la plaça del Mercat a les 8h matí per marxar amb vehicle propi fins a Canyelles,al lloc de Can Ferrer des d´on s´iniciará la marxa cap a la Font d´en Bonet ,el mas de l´Artís i la Font de les Palmeres.Acabarem a Can Ferrer, desde d´on es retornará a Cubelles.

Organitza Grup d´estudis Cubellencs.Amics del Castell

Vilanova i la Geltrú

Manel Camp i Llibert Fortuny al Cicle de Jazz

Aquest diumenge presenten l'espectacle Mozart en jazz al Foment Vilanoví.


Aquest cap de setmana se celebra el quart concert del Cicle de Jazz al Foment Vilanoví, amb el concert de Mozart en jazz de Manel Camp (piano) i Llibert Fortuny (saxos).
Després de la bona acollida que han tingut a la ciutat els concerts de jazz del saxofonista, Llibert Fortuny repeteix i ofereix aquest espectacle al costat d'una de les figures del jazz del nostre país, Manel Camp.
Manel Camp i Llibert Fortuny presenten en aquesta ocasió un nou espectacle com a duet, a partir de la música de Mozart revisant part de la seva obra i portant-la al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s'encreua amb idees més actuals respectant la idea inicial de l'autor. Esdevé així, una aventura diferent en què els dos músics juguen a través d'un diàleg ple de sorpreses i d'incansable renovació a través d'un passeig per obres tan emblemàtiques com: La Serenata Nocturna, Sonata en La major per a piano, Sonata en Do major per a piano, Les bodes de Figaro (fragments), o el Minuet de Don Giovanni.
El concert es celebrarà aquest diumenge 10 de maig, a partir de les set de la tarda, al Foment Vilanoví.
La venda d'entrades es farà al mateix Foment una hora abans del concert amb un preu únic de 10 euros.

http://www.vilanova.cat/