29.7.09

Comencen les obres per enllaçar els dos trams del carrer Gallifa

L’Ajuntament de Cubelles ha iniciat les obres per urbanitzar el tram del carrer Gallifa entre els carrers De la Creu i Sumella. Aquesta era una problemàtica històrica i una reivindicació dels veïns de la zona, atès que el carrer quedava tallat a causa d’uns problemes burocràtics amb els propietaris del terreny.

Les obres, que es van iniciar el dilluns 27 de juliol i tenen una durada aproximada de tres setmanes, consistiran en la construcció d’un col·lector del clavegueram, la instal·lació de l’enllumenat, les dues voreres i la calçada. Les feines les executa l’empresa SAMEX i tenen un cost de 21.816,70 €.

Miguel Ángel López, regidor d’Urbanisme i Planejament, ha explicat que “s’ha desencallat un problema històric, gràcies a un acord de cessió gratuïta dels terrenys per part dels seus propietaris”. El Consistori es va reunir amb els titulars per aconseguir la continuïtat del carrer Gallifa, que va des de la plaça del Mercat fins a l’avinguda del Terme. Durant anys havia quedat tallat a l’alçada del carrer la Creu i Sumella per un terreny que feia les funcions d’aparcament improvisat.

Font : http://www.cubelles.cat/