29.7.09

foto/arxiu Diari de Cubelles



Dijous 30, festa local a Cubelles

Festes i tradicions

Aquest dijous, 30 de juliol, la vila de Cubelles celebra la seva Festa local en honor als sants patrons del municipi, Sant Abdon i Sant Senén.En plena celebració de la Festa Major petita, a les 11h. tindrà lloc la missa solemne a l’església de Santa Maria que concelebraran els sacerdots de les parròquies veïnes. I a partir de les 19h. al Centre Social tindrà lloc el 4t concurs de truites que organitza l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles.

Els actes de dijous finalitzaran amb el cercavila de colles de batucada que servirà de presentació oficial de la colla local de recent creació, Els Novells de Cubelles. La concentració de colles es farà a les 20.30h. al passeig Marítim a l’alçada del carrer de les Roses. El cercavila seguirà per tot el passeig fins a arribar a la Plaça del Mar, on es presentarà oficialment la colla cubellenca de batucada i es celebrarà el concurs de grups de batucada. Seguidament s’oficiarà el sopar per a les colles i hi haurà animació musical.

Serveis municipals

Coincidint amb la celebració de la festivitat local, tots els serveis i edificis municipals romandran tancats dijous i divendres. L’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) però, restarà oberta divendres (10h. a 14h.) i també dissabte al matí (10h. a 13h.).