5.1.10

foto/M.Trives/arxiu Diari de Cubelles

Cavalcada de SS.MM. els Reis Mags d’Orient

La regidoria de Festes i Tradicions ja ho té tot a punt per donar la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient que, com ja és habitual, començaran a recórrer el municipi el dia 5 de gener a les 7 de la tarda. La comitiva reial la formaran els Reis Mags acompanyats de dotze patges infantils i 15 patges adults que es desplaçaran per la vila amb les tres carrosses de Ses Majestats i una quarta carrossa on es transportaran les joguines pels nens i les nenes de Cubelles.

Talls de carrer
Pel que fa als talls de carrers, que lògicament quedaran afectats per aquesta cavalcada, seran els propis del recorregut que, segons la Policia Local començaran a les 18:30h., mitja hora abans del començament. Caldrà prestar atenció també a les senyalitzacions que prohibiran aparcar a la zona que la Policia Local col·locarà 48 hores abans als carrers per on passarà la comitiva.

Alternativa a la pluja
En cas que la pluja no permetés realitzar la cavalcada, aquesta quedaria suspesa i s’emplaçaria a tots els infants que volguessin donar la carta a l’església de Santa Maria, on a partir de les 20h. els tres Reis Mags les recollirien. Les darreres previsions meteorològiques però, apunten a que en cas de produir-se precipitacions la tarda del dia 5 no impedirien la celebració de la Cavalcada de Ses Majestats.

més informació a Cavalcada de SS.MM. els Reis Mags d’Orient