2.4.10

Aquesta vegada siiiiiiiiii ¡ de moment , sofridors i paganinis de sempre que som els usuaris tots han rebut una petita satisfacció que segurament ha suposat una canya de més i qui sap també unes braves a la boca per tota la familia , ja ,ja ...i de pas llegiu aquest apunt del espai d’opinió Passa-ho al Diari Avui ,on ...Iu Forn ....
,Genial com sempre !!!!!!!!!!






Passa-ho!
Iu Forn

Vaguistes per Setmana Santa

Ei, que sí, que les processons són una de les grans tradicions de la Setmana Santa. Sí, i també ho és veure Ben Hur o Els Deu Manaments per la tele. No, i no m’oblido d’anar a veure –per sorpresa– els cunyats a l’apartament, d’arribar a un restaurant a la una del migdia i aconseguir dinar al torn de les sis de la tarda, o estirar-se a la sorra de la platja a pesar que hi fot un vent tan glaçat que et quedes ocellet fins i tot amb un banyador de coll alt fabricat amb barreja de polar i nòrdic. Ara bé, la gran tradició de la Setmana Santa és la vaga. Concretament la vaga de treballadors relacionats amb el transport d’humans que, justament, pretenen aprofitar aquests dies per fer allò que se’n diu “desconnectar i carregar piles”.
Digui empreses relacionades amb els avions (com enyorem aquelles aturades dels controladors o dels pilots del sindicat Sepla) o empreses relacionades amb els aeroports en general (jo demanaria a veure si podrien repetir la vaga salvatge de l’actual T2 de BCN perquè surt tan barateta, oi?). Digui benzineres. Digui conductors variats (autocars, trens...). I enguany, la bonica vaga de cobradors d’autopistes. Aturem-nos-hi, que la cosa té substància.
De totes les vagues convocades en la llarga història reivindicativo-laboral de la Setmana Santa (o del 31 de juliol o del pont de desembre), aquesta dels cobradors d’autopistes és la més sensacional. Per primer cop beneficia realment la gent (amb les barreres enlaire no paguem) i perjudica l’empresa on més li dol, en els beneficis (diuen que 500.000 euros per jornada de vaga). Sisplau, que la resta de sindicalistes d’avions, trens i autocars prenguin exemple i optin per aquest fantàstic gratis total. I si pot ser, que ho ampliïn als hotels. Ja veuran com la societat els dóna tant de suport que acabaran fent vaga indefinida les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Font: