2.6.10


Escoltant Radio Cubelles la nostra emissora, he tingut el plaer d´ escoltar la veu de Jordi Llompart en una excel·lent entrevista que la nostra radio avui ha ofert als oients .El motiu i l´ eix de la entrevista era la producció europea d’imatge real en 3 de la narració d’un conte Viatge màgic a Àfrica’ i que Jordi Llompart ha presentat fa poc a les sales de cinema.
Dir que son molts que seguim les ones via Internet o amb el transistor de la cuina. Gracies ,ha segut un plaer escoltar a aquest reconegut periodista i que justament Radio Cubelles li va atorgar el I micròfon d´ or de la emissora .
Magnífics col·laboradors i col·laboradores i treballadors de Radio Cubelles que tots els dies aporten les novetats del dia a dia amb programes puntuals en la franja dels matins i les tardes ,Cubelles 8 ½ ,Barrejat amb mi , Tornant als seixanta Plaça de la Vila Garraf des dels 6,25 ,Juguem net, L´informatiu i aquets Plens del Ajuntament en que tothom hi para l´ orella des de casa i que a vegades son eternament llargs.
Gracies de nou !