31.8.10

NOTA DE PREMSA

VELA: PATÍ DE VELA

EL NAVEGANT JORDI OBACH RAFEL DEL CLUB MARÍTIM CUBELLES GUANYADOR DELCAMPIONAT D'ESPANYA DE PATÍ DE VELA JÚNIOR

Del 25 al 28 d'agost s'ha celebrat simultàniament el 67º Campeonato deEspaña de Patín a Vela y el 5º Campeonato de Espanya de Patín a Vela Júniororganitzat pel Club Marítim Altafulla (Tarragona).
En finalitzar totes les regates s'ha proclamat Campió d'Espanya de Patí deVela Júnior el navegant del Club Marítim Cubelles Jordi Obach Rafel a bordde la seva embarcació “Pajaritu Petit”, demostrant la seva bona formaactual, ja que, aquest mateix any ja va aconseguir la primera posició en laCopad'Europa de Patí de Vela Júnior, la seva propera cita d'alt nivell seràaquest proper mes d'Octubre en la Copad'Espanya que se celebrarà en lalocalitat de Alcosebre (Castelló).
El Club Marítim Cubelles va estar representat en aquest Campionat d'Espanyaper set navegants, dos de Patí de Vela i cinc de Patí de Vela Júnior, sentla participació total de 108 embarcacions procedents de tota Espanya.És la primera vegada que el Club Marítim Cubelles en els seus 40 anysd'història que precisament els està celebrant aquest any (1970-2010) obtéun Campionat d'Espanya, la qual cosa engrandeix els actes de celebracionsque s'estan duent a terme en aquest Club pel seu 40 aniversari.
La resta de components de l'Equip de Regates del Club Marítim Cubelles vanaconseguir uns bons resultats, en Patí de Vela Jordi Aranega va obtenir la8ª posició absoluta i Jordi Obach Xifra la 7ª posició en 2ª Categoria, enPatí de Vela Júnior Emilio Murillo va obtenir la 3ª posició en CategoriaInfantil, Tere Rigla va obtenir la 6ª posició en Categoria Fémina, PolÁlvarez va obtenir la 9ª posició i David Crespo la 16ª.