15.9.10

NOTA DE PREMSA

Vela: Patí de Vela

EL CLUB MARÍTIM CUBELLES ACONSEGUEIX DOS PÒDIUMS EN LA INTERNACIONAL ADIPAV CUP

Els dies 11 i 12 de setembre s'ha celebrat en el Club Nàutic Masnou la Internacional ADIPAV CUP de Patí de Vela i Patí de Vela de Júnior, amb una participació total de 46 embarcacions, el dissabte es van realitzar dues proves amb un molt fort vent de 20 nusos amb ratxes de 25 nusos, el diumenge s'ha realitzat una sola prova amb vent fluix.
El Club Marítim Cubelles es va desplaçar fins El Masnou amb sis dels seus navegants del seu Equip de Regates, 3 de Patí de Vela Júnior y 3 de Patí de Vela.
Al final de la competició el Club Marítim Cubelles va aconseguir el primer lloc gràcies al seu navegant de Patí de Vela Júnior Jordi Obach Rafel i també va aconseguir la tercera posició Pol Álvarez del Club Marítim Cubelles, el tercer navegant del Club Marítim Cubelles Emilio Murillo va obtenir una bona novena posició.
Quant al Patí de Vela, molta mala sort en aquesta ocasió dons els tres representants del Club Marítim Cubelles Jordi Aranega va quedar vuitè de 1ª categoria i Jordi Obach Xifra setè de 2ª categoria, José Ramón Ferrer de 1ª categoria va patir un abordatge quant neva a la segona posició a la primera prova produint danys importants a la seva embarcació i va tenir que abandonar la competició. Ressaltar que en la prova del diumenge Jordi Aranega va quedar en la primera posició però a causa que en la primera prova del dissabte quan havia quedat cinquè el van desqualificar per una suposada sortida prematura, no va poder aconseguir el que hauria estat el tercer pòdium pels de Cubelles.
Amb aquests bons resultats que ja s'uneixen als ja aconseguits durant tot l'any, es demostra la bona labor que esta duent a terme el Club Marítim Cubelles forjant bons navegants en totes les condicions de vent.

Font : CLUB MARÍTIM CUBELLES