20.9.10


Ple municipal, dilluns

Notícies - Alcaldia
16/09/2010
El proper dilluns 20 de setembre a partir de les 20h. a la sala d’Exposicions del Centre Social tindrà lloc el Ple municipal ordinari corresponent al mes de setembre. Dels vuit punts previstos a l’ordre del dia, sis correspondran a la concertació de crèdits a llarg termini per a finançar diversos projectes previstos als pressupostos municipals del 2010. Les obres de les noves instal·lacions al cementiri, la redacció del projecte i les obres de la nova biblioteca, l’adequació del nucli antic, el Pla Parcial i el projecte de reparcel·lació de la urbanització Les Estoreres, les obres del passeig Marítim i diverses inversions seran les actuacions beneficiàries d’aquests crèdits.

A banda, també es proposarà una modificació del pressupost 2010 per canvi de finançament i la ratificació del protocol per a la prevenció i detecció dels casos d’assetjament sexual a l’Ajuntament de Cubelles.

La sessió podrà seguir-se de manera íntegra i en directe a través de Ràdio Cubelles, al 107.5FM, www.radiocubelles.com i el canal de ràdio 30 de l’UHF de la TDT.

Consulti l’ordre del dia completa fent clic aquí.