16.11.10

fotos/M. Trives/arxiu Diari de Cubelles 2010


Diari de Cubelles
La incorporació de Xavier Toscano regidor de ERC al Govern i amb una benvinguda per part de tots els portaveus dels grups politics va iniciar el Ple. Un Ple que va acabar molt tard i que va mostrar la evidencia de que la tasca d´ establir ponts de diàleg per part del govern de Cubelles, entossudits en arribar acords,ha aconseguit tirar endavant i convèncer finalment tot i estar en minoria PSC i ERC Solament una actitud raonada i molt predisposada a establir vies de diàleg i consens per part d’un govern al que alguns volen definir com a feble, i potser va demostrar ahir ,que tot així a pesar de la minoria que disposa , no sembla ser-ho a la hora de establir acords i la suma dels vots favorables i necessaris dels grups de ICB i PP i del regidor no adscrit Jordi Coch aconseguissin tirar endavant aquests punts encallats fins ara.
Els vots favorables de PSC PP ICB i Jordi Coch van aconseguir desencallar mesos de treball i la no pèrdua de subvencions que permeten tirar endavant projectes com la biblioteca,una ampliació del cementiri i la remodelació del cas antic i el sector marítim .
ENTESA ICV i CIU es van mantenir amb la seva ,posicionats amb la abstenció .
Ahir a la nit es va mostrar l’evidencia de que desprès de sis mesos de un estira i arronsa ,la finalitat d’aconseguir objectius es primordial ,faci falta el temps que sigui i ho han demostrat sobradament . La sala plena de gom a gom.
El Podcast de Radio Cubelles permet escoltar sencer el citat Ple.