24.1.11


Èxit de participació a la trobada d’entitats


La trobada arrencava a les 16h. amb una primera presa de contacte. Els organitzadors van repartir uns plafons als assistents on aquests van col·locar la informació bàsica de les seves entitats, el que es va anomenar entimostra. La primera activitat va servir per conèixer a les entitats assistents i el seu objectiu i va concloure amb un petit concurs per grups. Tot seguit, va tenir lloc una segona activitat conjunta on les entitats es situaven en un eix marcat a terra en funció de si les entitats estaven d’acord o en desacord amb les afirmacions que anaven realitzant els organitzadors.

Un cop debatudes aquestes afirmacions el conjunt d’entitats assistents van dividir-se en tres grups de treball autònom on van debatre tres propostes que després van exposar públicament al final de la jornada, quan van retrobar-se de nou tots els representants de les diverses entitats. A mode de rotllana, un per un van finalitzar l’acte amb les conclusions personals de la trobada.


Una de les propostes que va agafar més força, i que comptava amb més suport, era la creació d’una federació d’associacions que coordinés diverses activitats, iniciatives i servís per tenir més força com a grup i facilitar la col·laboració entre entitats. Ara, el següent pas del projecte serà la devolució dels resultats que els investigadors de la UAB faran a les entitats participants i que es preveu per al proper mes de febrer.

Font : http://www.cubelles.cat/