3.2.11


Tancat el període de licitació de les obres del nucli antic
Font: Ràdio Cubelles

El procés de licitació de les obres correpon a la primera fase del projecte del nucli antic, que consistirà en la reurbanització, adequació de línies aèries i soterrament de contenidors. Es tracta d’un projecte que té un pressupost d’uns 853 mil euros
Dimarts es va tancar el període de presentació d’ofertes a la primera fase de les obres del nucli antic, que consistiran en la reurbanització, adequació de línies aèries i soterrament de contenidors. Es tracta d’un projecte que té un pressupost d’uns 853 mil euros, i que en aquests moments ha tancat el termini per a que les empreses interessades presentessin les seves ofertes. De fet, el que es licita ara és la primera de les sis fases que té el projecte. Aquesta primera fase afectarà els carrers de l’Estació, Joan Roig i Piera, Narcís Bardají, Antoni Armengol, Angel Guimerà, Doctor Estapé i part del carrer Sant Antoni. Al tractar-se d’una zona de força afluència de trànsit rodat l’alcaldessa, maria Lluïsa Romero ha explicat que "es posarà en marxa un Programa de desviament de la circulació mentre les obres estiguin en marxa".
L’objectiu principal de l’actuació és la revitalització econòmica i social del nucli antic, mitjançant una intervenció de remodelació urbana. Un altre dels aspectes que s’ha tingut en compte és que "aquestes obres es puguin dur a terme amb el menor termini executiu", ha dit l’alcaldessa qui ha explicat també que "abans d’iniciar les obres, els responsables municipals volen mantenir reunions amb els veïns i comerciants de la zona per informar-los del contingut de l’obra perquè aquestes els afectin el menys possible". Segons va anunciar l'alcaldessa al Programa Plaça de la Vila "les obres podrien començar en 1 mes o mes i mig si no sorgeix cap problema en el procés de licitació de l’obra".

Més informació al podcast http://www.radiocubelles.com/content/view/712/84/