30.4.11

fotos/Luz Cassino
















































Lliurament dels premis del “15è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2011” i la presentació del llibre “IV Recull de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2007-2010”.




Una bona entrada de públic . Totes les fileres de butaques ocupades. Molta participació a la convocatòria i un bon ambient de sala .Felicitacions a Radio Cubelles per la seva labor i la seva projecció cultural. ¨15è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari .2011” i a mes la presentació del llibre “IV Recull de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2007-2010” va permetre conèixer de prop a il·lustradors locals i molt vinculats a Cubelles ,com Santiago Cereto,Antoni Ribas,Jaume Desola,Tomàs Castro i Shozo Somekawa autor de la portada del llibre d’aquesta edició.
Angie Raspall ,Montse Anto ,Dani Fonoll, Salvador Estalella sota la direcció de Josep Lluís Villanueva van posar la veu als poemes guanyadors i una participació musical a piano i veus per part d’alumnes del Taller Pizzicato .


Àngels Fuster directora de Radio Cubelles ,Xavier Grau regidor de Participació Ciutadana i Mª Lluïsa Romero alcaldessa de Cubelles, van fer de mestres de cerimònies ,anomenant guanyadors, donant els premis i felicitant als participants i entre bambolines Victor Lora supervisant que tot anés com calia ,Marc Machado i algun mes de Radio Cubelles amb llibres a les mans i que recomanem vivament no deixeu de comprar ,ja que us agradarà segur!