24.4.11




















M. Trives/Diari de Cubelles


Vuit del mati. Plou a tort i dret. Trec el nas per la finestra i torno al llit. He quedat amb amigues i entre amigues a col·laborar amb la paradeta de llibres de la Jose Ordaz.

Una telefonada al mòbil … Jose ? .. ,que fem ? a la placa de La Font o sota el tendal de la botiga del Passeig Vilanova ?Una veu amoïnada ,demana esperar de moment…
Sembla aclarir en un tros de cel i que una llum incipient transforma poc a poc un dia plujós amb un dia amb promeses de sol. Ja el tenim aquí o no ?
A la dutxa i … Apa noies ¡ cap a la plaça de La Font! suggereix convençuda ,a la segona trucada de mòbil. I ara siiiiiii ! totes cap enllà!

Aquest any l’absència d´Aurora es evident i totes ho notarem en falta. Ningú diu res ,pro la recordem amb el sombreret per resguardar-se del sol…
La jornada ha transcorregut trepidant.A totes les places del casc antic moviments d’aquí cap enllà . Pares, mares, nenes i nenes ,nois i noies amb roses i en busca tots i totes del que desitgem pels nostres companys i companyes ,per mostrar un determinat afecte,gratitud o simplement seguir un hàbit de tots els anys en aquestes dates.
La visita a la paradeta de llibres, d´en Jordi, fill de la Sonia i en Víctor ha distret un bon ratet al personal ,aplegats en fer-li carantoines mentrestant dormia com un angelet .... de moment!