7.4.11

M. Trives/Diari de Cubelles
De moment tenim confirmades sis dones que es presenten com a candidates a l’alcaldia de Cubelles .Segurament a tot el Garraf i potser cap mes poble disposaran d’aquesta alternativa .

Ara be! a Cubelles, originals !i ho demostren els fets publicats avui a la premsa.

Tenim un partit que juga a primera divisió i al que li ha sortit una branca diferenciada i enfrentada i sobtadament recolzada per gent del mateix club ,a les properes eleccions ,encara que diuen ...que potser tornaran a integrar-se ...difícil de pair ,de moment .!...,ja es veurà amb el temps. El que sera cert es que tindrem pasquins amb les fotos de dones candidates i de Cubelles per tot arreu .

Difícil confondre al candidat de ERC a qui li recomano no afaitar-ne les barbes al menys en aquestes dates.





Una escissió de CiU crea el grup polític Unitat Cubellenca

La regidora de CiU Rosa Fonoll serà la cap de llista de la formació, que es presenta amb Reagrupament.cubelles - Míriam de Lamo La regidora de CiU de Cubelles que havia de substituir Joan Albet com a cap de llista, Rosa Fonoll, optarà finalment a l'alcaldia per un nou grup polític: Unitat Cubellenca.
Amb el suport del president local de CDC, Josep Maria Huguet, d'una vintena de militants del partit i fins i tot de membres d'Unió, Fonoll va presentar ahir el col·lectiu, que concorrerà a les eleccions municipals sota el paraigües legal de Reagrupament. Els encara membres de CiU van assegurar que volen continuar militant a la federació, i van mostrar-se decebuts pel procés d'elaboració de la candidatura, per la qual han passat tres caps de llista en pocs mesos: l'exregidor Joan Besòs, Rosa Fonoll, i ara Noemí Cuadra, també regidora. “El partit està dividit. Això, però, no vol dir que en un futur no tornem”, va dir l'encara president local de CDC en la roda de premsa d'ahir. El número dos de la candidatura serà Josep Maria Huguet, i el tres, Txema Ardila, exregidor d'Entesa per Cubelles. A la presentació d'ahir van assistir militants de CiU, entre els quals hi havia el regidor Lluís Pineda.


Noemí Cuadra, candidata de CiU La regidora de CiU de Cubelles Noemí Cuadra, representant d'UDC aquest mandat, serà finalment l'alcaldable de CiU al municipi. La federació presentarà Cuadra en una roda de premsa aquest vespre. Segons els creadors d'Unitat Cubellenca, un dels motius de la seva marxa del partit és que es volia imposar una llista amb candidats d'Unió Democràtica que ni tan sols viuen al municipi. Font :http://www.avui.cat/cubelles/nacional.html