9.4.11


Us envio una notícia relacionada amb el concurs poètic “El tren, un món de poesia”, que el Museu del Ferrocarril i el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf vam presentar ahir dins de la sessió inaugural de la tercera edició del cicle poètic “Viatges i Hospitalitat”, que coordina l’escriptora i humanista, Teresa Costa-Gramunt, i que també compta amb la col·laboració de l’Escola de Música Freqüències.

Gràcies per endavant per la vostra atenció i per la difusió que en feu a través dels vostres mitjans.


Queti Vinyals Florenciano

Dinamitzadora del Voluntariat per la llengua al Garraf


El dia 7 d’abril, el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf van presentar el concurs poètic "El tren, un món de poesia". El certamen s'inclou en el marc del cicle poètic "Viatges i hospitalitat", que promou el Museu del Ferrocarril amb la coordinació de l'escriptora i humanista Teresa Costa-Gramunt i la col·laboració de l'Escola de Música Freqüències.

El concurs "El tren, un món de poesia" està adreçat especialment a l’alumnat dels cursos de català i a les parelles lingüístques que participen en el Voluntariat per la llengua, tot i que convida tothom a escriure un poema relacionat amb els viatges. Per tant, entre d’altres temes, es pot escriure sobre algun indret del món que s’hagi visitat o bé algun detall de tot allò que formi part de l’equipatge vital. Les poesies es poden presentar fins al dia 19 de maig al Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 9 de juny, dins la segona sessió del cicle poètic, al Museu del Ferrocarril, en què es llegirà la poesia guanyadora i les dues finalistes. Els premis consisteixen en un viatge en tren històric “El tren dels llacs”, de Lleida a la Pobla de Segur, i un lot de llibres.Les bases es poden consultar als webs del Museu del Ferrocaril (www.museudelferrocarril.org) i del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf (www.cpnl.cat).