3.6.11

Diari de Cubelles
Que tal ...si determinats digitals no permetessin subscriure comentaris sense identificació ? A propet en tenim algun i que hauria de seguir l’exemple de la seriositat que desprenen d’altres diaris a l´hora de permetre deixar opinions i que ja ho han fet en mitjans digitals reconeguts en no permetre aquest accés sense identificar.




Fin del anonimato
MILAGROS PÉREZ OLIVA


EL PAÍS introduce la identificación previa para poder comentar las noticias.
El anonimato genera impunidad y, en el debate de las ideas, esta conduce con frecuencia a la grosería y al exabrupto. La posibilidad de comentar las noticias es un mecanismo de participación que refuerza la relación de los lectores con el diario, pero la publicación de comentarios irrespetuosos o inapropiados se ha convertido en un foco de malestar.


Seguir llegint la resta clikant...




*Milagros Pérez Oliva

Periodista, és professora de l'Escola de Periodisme UAM-ELPAÍS i ho ha estat també de la Universitat Pompeu Fabra, del Consell Social és ara membre. Ha destacat per la seva activitat en l'àmbit de la deontologia, tant en el periodisme com en la medicina Entre 1993 i 2001 va pertànyer a la Junta del Col.legi de Periodistes de Catalunya, del que va ser vicedegana des de 1997. Ha estat a més guardonada en nombroses ocasions, destacant el Premi Nacional de Periodisme de la Generalitat de Catalunya (2006), el Grifols de Bioètica (2007), el Premi Unicef ​​(1991) o el de Benestar Social de Barcelona (1996).Es actualment la nova defensora del lector d' El País