19.7.11

TOTS ELS CLUBS DEL GARRAF AMB PODIUM I A MÉS DOBLET DEL CLUB MARÍTIM CUBELLES


El passat cap de setmana, 16 i 17 de juliol, la Disciplina Patí de Vela en les seves dues Classes Patí de Vela i Patí de Vela Júnior van celebrar el seu Campionat de Catalunya per Equips de Club, el Campionat organitzat pel Club Marítim de Torredembarra ha comptat amb la participació dels Clubs de Torredembarra, Altafulla, Platja Llarga(Tarragona), Masnou, Badalona, Cubelles, Mar Sitges i Nàutic Sitges.


Les tres primeres posicions les han ocupat Clubs del Garraf.


L’equip de regates de Patí de Vela de Club de Mar de Sitges s’ha proclamat Campió de Catalunya per Equips de Club, l’equip del Club de Mar està format per Lluís Izquierdo, Xavi Roca, Alfonso Clavero, Pepín Mosquera, i com a capità en Jaume Llobet. En segon lloc el Club Nàutic Sitges format per Jordi Maré, Bernd Wunderling, Yannick Marquez, Julian Vinue i com a capità Josep Mª Robert i en tercer lloc el Club Marítim Cubelles format per Xavier Aranega, Alvaro Ferrer, Oriol Castelló, Jordi Obach i com a capità Jordi Aranega.


El Club Marítim Cubelles a més també aconsegueix pòdium en Patí Júnior.


En Classe Patí de Vela Júnior el Campió ha estat el Club Nàutic Masnou en segon lloc el Club Marítim Torredembarra i en tercer lloc el Club Marítim Cubelles format per Jordi Obach Jr (capità), Pol Alvarez i Emilio Murillo.

Jordi Obach Xifra
Club Marítim Cubelles