7.11.11





Diari de Cubelles.


La pluja copiosa caiguda en aquets pocs dies ha ocasionat desgavell a molts punts del territori nostre i a la resta del país. Ha donat pas a les ,inundacions de rieres,carreteres algun que altre ensurt a les vies d’accés a les ciutats i com no les apagades a la xarxa elèctrica de molts indrets . Ah ! i un regal també per pantans últimament escassos d’aigua .


A Cubelles, mes de dues hores la llum va petar iva deixar de negre nit els carrers ,les botigues i les cases .De nou vaig rememorar aquells anys en que a Cubelles quatre gotes suposaven anar a buscar espelmes i escampar-les per la casa,anar a dormir aviat i esperar l’endemà . Ara ,evident que es poc sovint que succeís i les millores son evidents amb el pas dels anys. L’altre dia alguns comerços i botigues van esgotar les espelmes i demés aparells per obrir-se pas i a no quedar a les fosques dins de casa. Desconec si es va inundar la zona de la riera, si els pàrkings va resultar afectats,si veïns i veïnes del barri de mar van tenir que sortir en barca ..


Lo primer que fa molta gent es consultar determinats mitjans a veure que ha passat i no sortia res. En concret l´’endemà ,la web del Ajuntament no en feia cap menció d’aquest ensurt ni de les conseqüències ocasionades per la forta pluja ni de la tallada de llum habitual a provocar incidents .Celebrem que no fos necessaria aquesta informació.



Esperem que aquest tall de llum no promogui noves idees d’estalvi aquí enllà..i arreu..