1.5.12

Breus

4ª Trobada de vehicles clàssics, diumenge
La plaça del Mercat acollirà una nova edició d’aquest esdeveniment a partir de les 9:30h.
 
Preinscripció a les llars d’infants municipals
El procés engega amb les jornades de portes obertes, programades pels dies 19 i 26 d’abril
 
S’inicia el procés de preinscripció i matriculació als centres educatius
La Generalitat de Catalunya ha fet pública l’oferta i s’obren els terminis per tramitar les inscripcions dels escolars per al curs 2012/13
 
Es presenten els premis Cubelles Participa
Les bases es poden consultar al web municipal i, a partir del juny, es podran presentar candidatures






Font : http://www.cubelles.cat/

Ràdio Cubelles lliura els premis Víctor Alari, en honor a qui fou el primer director de l’emissora

 

Més d’un centenar d’obres de diversos punts dels Països Catalans van prendre part de la 16a edició del certamen literari
L’emissora municipal Ràdio Cubelles, juntament amb el departament de Comunicació, han lliurat aquesta tarda els premis del 16è Víctor Alari, el certamen literari que impulsa. L’Alcaldessa del municipi, Mònica Miquel, la regidora de Comunicació, Noemí Boza, i la companya del desaparegut Víctor Alari, Maria Jesús Hidalgo, han estat les encarregades de donar els 18 premis en categoria infantil, juvenil i adult, de narrativa i poesia.
En la modalitat de narrativa infantil, el guanyador va ser David Delgado, per la “Taula tramposa”, seguit de Sofia Suárez (“L’ull de la vida) i Lian Cañas (“No, no, no vull llegir”). En juvenil, el triomf se’l va endur Carmen Lahoz, amb “L’últim raig de Sol abans que aquest caigués del cel”, a la que van acompanyar al podi Laura Almiñana (“Nit de bruixes”) i Mireia Puche (“Una amistat inseparable”). Finalment, entre els majors de 18 anys, el jurat qualificador, que va fer fins a tres mencions, va premiar l’obra d’Antonio Mendoza, “Himilce eterna”, com la millor. La segona posició va ser per l’obra “Indian summer”, de Remedios Romanos, i la tercera per “La gran mentida de la Sra. Rowling”, de David González.
Els premis especial La draga de Cubelles, que volia premiar les obres que parlessin dels 10 anys de la llar d’infants la Draga o els 20 anys de l’element del bestiari popular, van ser per Carmen Lahoz en categoria juvenil (“L’eterna guspira”) i per Núria Juncosa en adult (“Vaig a la llar d’infants La Draga”).
Poesia
Enguany el jurat qualificador va decidir deixar deserta la categoria juvenil, per la poca quantitat i qualitat de les obres presentades. Per contra, per unanimitat, va decidir atorgar una menció especial a Joaquim Puche, en categoria infantil, per “La Fantasia”, i el premi únic a Sofia Molina, per “Els somnis”.
 En la categoria adult, la millor poesia va ser la de Maria Victòria Ramírez (“Quan ja no hi ets”), a la que van seguir Jordi Ferrer (“De nit al bosc”) i Montserrat Comas “L’embruix de mar”). Aquestes tres obres van ser dramatitzades pel GTCC, amb l’acompanyament musical del Taller de música Pizzicato.