24.5.12


Llegir a Sixte Moral al seu blog ofereix un seguiment d’informacions força interessants i de anàlisis Aquí en tenim una de molta actualitat i referent. 

 Avancem?
Fa un dies aquí mateix em vaig pronunciar a favor del pacte fiscal i reclamava que es fes un discussió a fons al sí del PSC , discussió que no s’havia fet.
També en alguna ocasió m’he declarat partidari de la independència, amb un concepte d’independència que res té a veure amb el dels gel XIX , sinó més aviat amb una capacitat de decisió a tost els nivells.
Sempre m’havia cregut que era minoria absoluta al sí del PSC.
Llegeixo amb interès als diaris la creació del moviment Avancem , al sí del PSC, l’entorn de J. Ignasi Elena que fou candidat a primers secretaria en el darrer Congrés, moviment que pretén aglutinar l’esquerra i es mostra partidari del Pacte fiscal.
Fa bo de llegir.
Fa bo de sentir-ho.
I encara serà més bó treballar-hi

Aquets país camina inexorablement cap a la independència i el PSC no en pot quedar al marge. Que sorgeixi aquest moviment , que a priori no desqualifica ni el pacte fiscal ni la independència crec que és mot favorable perquè pot situar-nos de nou en la centralitat política i posar-nos al front de l’esquerra nacional i això pot tornar a il•lusionar a molta gent.
A veure si podem avançar de veritat.
Poc a poc i bona lletra.

Font : http://sixtemoral.wordpress.com/