11.11.04

CONTROLS DE VELOCITAT I D'ALCOHOLÈMIA

La Policia Local de Cubelles efectuarà, a partir del mes que ve, nous controls de velocitat i alcoholèmia amb la intenció de reduir la indisciplina viària que causa una nombre creixent de queixes entre els veïns. Les principlas queixes apareixen a zones com la carretera de Mas Trader, Mota de Sant Pere, sector marítim i a carrers del nucli antic com el carrer Sant Antoni iel passeig de Vilanova.
La regidoria de Governació, a través d'un conveni signat amb el Servei català de Trànsit, disposarà d'un vehicle radar i de la cessiò d'un etilòmetre per intensificar la vigilància i el control a diverses zones del municipi.
Inicialment, la campanya serà especialment de sensibilització i es mantindrà de cara a l'any 2005.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

També es dona el cas de que molt chavals que van en moto, doncs no duen casc, no es podria fer quelcom en educació viaria?

DIARI DE CUBELLES ha dit...

La Policia Local de Cubelles realitza cada any sessions d'educació viària a l'escola Charlie Rivel, on s'intal.la per uns dies una pista simulada de conducció i els nens i nenes fan un recorregit amb karts i bicicletes. Després d'una explicació teòrica per part dels agents de la Policia Local, els nens i nens fan "pràctiques" en aquest recorregut on han de respectar les senyals, els semàfors, les indicacions dels agents... Amb la posada en marxa del nou Institut, de cara al curs 2005-2006, aquestes activitats s'ampliaran també amb els estudiants més grans i que habitualment ja condueixen ciclomotors.
El caporal de la Policia Local responsable d'aquestes activitats participa en un Grup de Treball a nivell de Catalunya on es treballa sobre els nous mètodes d'ensenyament de l'educació viària.
Xavier Grau, regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació 'Ajuntament de Cubelles