13.11.04

PLE DE LES ORDENANCES MUNICIPALS PEL 2005

Dilluns dia 15 de novembre, a les vuit del vespre, se celebra a l'Ajuntament el Ple Municipal per debatre la Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2005. El Ple tractarà també la Proposta d'ampliació del contracte de subministrament d'aigua al municiopi, gestionat per l'entitat mercantil SOREA per a la gestió integrada del servei municipal de clavegueram de Cubelles. A més, es tractarà la proposta municipal d'adequació del Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner. Es tractaran també mocions sobre la Protecció de les persones dependents, Cessió de Dades del Padró Municipal al Ministerio de l'Interior, Retorn dels documents catalans expoliats a Salamanca i Reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes.
Recordeu que les sessions se celebren a la Sala de Plens de l'Ajuntament i que són obertes a tota la ciutadania. Podeu sentir en directe els Plens a través de Ràdio Cubelles.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla una mica extrany, atenent als temes que es volen tractar per aquest ple sembla més propi de una reunió a la Generalítat que no pas de un Ajuntament, Hi ha hagut ampliació de competencies o es que tenim representant del organ de poder cubellenc a Salamanca i a Madrid? Ho ambicionem com a poble? es el nostre objectiu extralimitar-nos a les fronteres i assolir conquistar el pearlament Europeu?

Anònim ha dit...

Quins pebrots que teniu, quant sabeu que com independents ICb, no podeu agafa compromisos ni tan sols aquells que os son propis, es mol fàcil critica, i el millor de tot es que vosaltres mateixos sou els protagonistes de la vostra propia comèdia. A qui voleu enganya.

Anònim ha dit...

Quins pebrots que teniu quant sabeu que com independents de ICb no podeu agafa compromisos ni tan sols aquells que os son propis, es mol fàcil critica, i el millor de tot es que vosaltres mateixos sou els protagonistes de la vostra propia comèdia. A qui voleu enganya.

Anònim ha dit...

No se que diu, aquest.

Anònim ha dit...

Vaig votar ICb però sembla que us estan prenent el pèl. ¿On esteu? ¿Què passa amb l'auditoria i els comptes clars? De veritat, sembla una mica que us hagin menjat el coco i hagueu desaparegut el mapa. Confiem que esteu fent feina però potser que us expliqueu més a la gent.

Anònim ha dit...

A mi em sembla que la presencia de ICB es nota present en aquesta legislatura, que els hi tenim que agrair moltes millores i que no ho estant fent tan malament. No se que vols dir parlant tan ambiguament, en serio et recomano que t´informis be i descobriràs que no es del tot cert el que dius.

Anònim ha dit...

Que pasará amb el Pla Costaner?

Anònim ha dit...

Que es això del pla costaner? no pot ser de urbanisme peque entre altres coses ja no queda gaire espai costaner per urbanitzar a la platja.