14.11.04

NUEVA PETICIÓN DE PARALIZACIÓN DEL PROYECTO DE CENTRAL TÈRMICA

S.Miranda La Plataforma per la Defensa del Territori de Vandellòs i L'Hospitalet del'Infant ha solicitado a la Generalitat que revise el expediente ambiental del proyecto de central térmica de Gas Natural para el municipio y al Govern que se posicione al respecto.La solicitud de revisión se ampara en las «graves irregularidades ydeficiencias» que la plataforma ha observado en el estudio de impactoambiental realizado por la URV y en el precedente del proyecto de central térmica rechazado para el puerto de Barcelona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M´agradaria saber, perque no em quedi el dubte, de si la desició de aturar la instalació de centrals de cicle combinat a altres territoris com ha passat a les illes Canaries, doncs si afavoreix o ens perjudica ,com un fet que clarament pot comportar a que s´avançi en la negociació de la/les centrals que volen ser instalades aquí. Gracies

Anònim ha dit...

Normal. Es que aquests Megalomens de Endesa es passen de volta i mitja per acabar donant-se de lloros davant la seva propia realítat. No a la central termica! i Si a desenvoluparun sistema energetic que sigui sostenible. No a la central Termica! Ni una ni dues ni tresni quatresentes.