19.11.04

TEXT D'ICb A LA GENERALITAT I AL GOVERN DE MADRID EN RELACIÓ A LA CONSTRUCCIÓ DE NOVES CENTRALS TÈRMIQUES A CUBELLES

Vist l'interès suscitat per la petició d'ICb a la Generalitat i al Govern de Madrid en relació al projecte d'Endesa Generación de construir noves centrals tèrmiques a Cubelles, reproduïm a continuació el text íntegre de les cartes enviades a la Presidència de la Generalitat i a la Presidència del Govern central a través de diversos departaments:

"Benvolgut sr. President:
Ens adrecem a vosté en qualitat de President de la Generalitat de Catalunya des d' ICb, grup polític local de Cubelles, amb representació municipal des del 1995 a la població.
L'objectiu d'aquesta missiva és sol.licitar-li oficialment una entrevista amb la intenció de conèixer quina és el posicionament de la Generalitat de Catalunya en relació als projectes de construcció de quatre noves centrals tèrmiques al municipi de Cubelles.
Sent aquest com és un tema de relevància per al nostre municipi confiem en conèixer de primera mà quins són els plans que el Govern de Catalunya té sobre aquesta qüestió.
Al mateix temps, aprofitem aquesta ocasió per convidar-lo a visitar la nostra vila i conèixer d'aprop l'impacte que sobre la nostra població pot tenir la construcció de quatre centrals tèrmiques amb una potència de 1600 megavats.
El creiement de la població a la zona on Endesa preveu construir les centrals, els perjudicis per a la salut de la població i el compromís d'ICb amb les directrius del Pla de Defensa del Sector Costaner de la pròpia Generalitat fan necessària la implicació del Govern català en el tractament d'aquesta qüestió.

Molt atentament,
ICb
Iniciativa per Cubelles
Pl. Balmes, 4
08880 Cubelles
Comunicat d'ICb sobre el tema publicat el juny de 2004: clikant aquí

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ole, quins ous que teniu! M´agrada, encara que lo de benvolgut president me sobta amb un to massa formal, perque no li nombreu tots els titols que acompanyen a tan ilustre senyor que arriba a les nostres terres a beneir-nos e a impartir justicia entre els que no en sabem? ja no queden cavallers andantes amb ploma, o que?

Anònim ha dit...

El PSC Cubellenc ja ha parlat. Quina diferencia pot haver que intercedeixi el cap del PSC que es el actual president de la Generalitat?

Anònim ha dit...

Tengo la impresión esta de que a mucha gente le da igual lo de la instalación Termica y que hasta que no se la encuentren delante de las narices que tienen, no van a saber realmente lo que supone esto. Queremos información ahora mismo! ya vale de callar el tema!

Anònim ha dit...

Titular: El president Maragall visita la zona de la Vila de Cubelles. Ya se ve que quereis haceros la foto!