17.9.05

CAMPANYA PER LA CONSTRUCCIÓ D'UNA NOVA BIBLIOTECA A CUBELLES
ICb portarà la proposta al Govern a través del seu Grup Municipal

El Voluntariat Electoral i de Suport a ICb ha rebut amb satisfacció una proposta ciutadana per iniciar els treballs a favor de la construcció d'una nova biblioteca municipal a Cubelles ja que l'escxistent és del tot insuficient per les necessitats del municipi.
La Comissió Executiva d'ICb estudiarà en la seva propera reunió com desenvolupar aquesta iniciativa i com fer-la arribar al Govern de l'Ajuntament a través dels seus dos representants: Pilar González, regidora d'Educació i Joventut, i Xavier Grau, regidor de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació.
Les persones interessades en col.laborar en aquesta proposta podeu adreçar-vos al correu electrònic diaridecubelles@yahoo.es i deixar-he les vostres dades de contacte per crear un grup de treball i seguiment.
Esparraguera ja té diners per la seva biblioteca, ara Cubelles!!
El Govern de la Generalitat ha acordat cedir gratuïtament, a favor de l'Ajuntament d'Esparreguera, l'ús de la finca coneguda com Ateneu d'Esparreguera, per tal de destinar-la al servei públic de biblioteca municipal i altres equipaments públics.
L’aportació global del Departament de Cultura a la construcció de l’esmentada biblioteca és de 827.391,63€, distribuïda de la següent forma:
- 180.303,63 € a través del Programa específic d’acció territorial
- 145.801,00 € a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya
- 501.287,00 € a través del Programa específic de biblioteques