1.12.06

Penedès.
ICV i ERC rebutgen la proposta d'ICB de crear un consell municipal de medi ambient a Cubelles
Els dos partits i l'entitat Fauna critiquen la falta d'actuació del govern al Foix
MÍRIAM DE LAMO.
Cubelles
Ni ERC ni ICV volen sentir a parlar de la proposta d'Iniciativa per Cubelles de crear un consell municipal de medi ambient per tractar els problemes del Foix. «Arriba tard», van assegurar els dos grups municipals ahir, en una roda de premsa amb el GI-19 i el col·lectiu Fauna de Cubelles per criticar la falta d'actuacions al Foix. Els vessaments d'aigües fecals a la desembocadura del riu continuen, segons els partits i els ecologistes, que han portat el cas a la fiscalia de medi ambient.
«El consell de medi ambient no serà possible, a tan poc temps de les eleccions. No és el moment», va assegurar la regidora d'Iniciativa per Catalunya-Verds Mònica Miquel, ahir a la tarda. En el mateix sentit va expressar-se el regidor d'ERC Joan Rodríguez Serra, que també va rebutjar la proposta. «L'experiència és que les comissions en què hi ha Iniciativa per Cubelles són una pèrdua de temps», va dir. Rodríguez Serra va demanar «fets». «Nosaltres ja estem farts d'esperar», va afirmar, en referència a la cerca de solucions per millorar l'estat del Foix. El regidor d'ERC només va admetre la possibilitat de participar en un consell de medi ambient «un cop això sigui resolt». Joan Rodríguez Serra va tornar a demanar ahir la dimissió de l'alcalde, Josep Marcillas, «com a responsable d'aquest tema», tenint en compte que des de la destitució de la regidora del PSC Maria Lluïsa Romero gestiona la regidoria de medi ambient.
www.vilaweb.cat
(per seguir llegint la resta del article publicat només teniu que clikar )

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto de los patos con Serra en el Diario de Vilanova es lo más gracioso del año,ni a los patos les convence su proximidad.

Anònim ha dit...

Y la Romero ? no la invitaron a participar o prefiere no hacer comentarios?

Anònim ha dit...

En la foto se ve como se entienden de bien el Serra i las ocas: los dos son igual de escandalosos. Si la foto tuviera sonido podriamos oir como unas i otro vociferan.

Anònim ha dit...

¿Como podeis decir que a donde está Iniciativa per Cubelles,es una perdida de tiempo?.

Algunos partidos que están en la oposición "NO TODOS", lo que tendrian que hacer es trabajar por el pueblo, y no ladrar tanto y tirar tanta porqueria encima de ICb.
Este partido, lo que esta haciendo es trabajar por el pueblo cosa que algunos de vosotros no sabeis hacerlo.

Ahora resulta ser que ICV, se junta con el "partidillo" que lo encabeza el personajillo que conoceis, como puede tragar tanta "mi....", después que este señor, si ha si, se le puede decir, os hechó del gobierno hace unos añitos, "Que verguenza" después no me extraña, que digan que la politica ES UNA MIERDA",pero la mierda son las personas que convierten la POLITICA EN UNA MIERDA.

Espero que los Cubellencs cuando tengan que votar, que sepan muy bien a quien dirigir el voto.

Anònim ha dit...

Iniciativa per Catalunta verds diu no a participar a una Taula de medi ambient?