14.5.07

Alcaldia

Aprovat inicialment el projecte d'instal·lació de gespa al Municipal Pons i Ventura.

Les obres costarien poc menys de 600.000 € i l'Ajuntament disposa d'una subvenció de prop de 100.000 € de la Generalitat de Catalunya.

Totes les forces municipals representades al ple de l'Ajuntament de Cubelles han donat el seu vot favorable al projecte inicial de la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura. Aquest era un pas previ per a poder rebre la subvenció concedida per la Generalitat de Catalunya dins del seu projecte de dotar a tots els camps del país de gespa artificial, i que en el cas de Cubelles ascendia a una mica menys de 100.000 €.
Tot i el suport unànime a la proposta, el grup municipal del PSC, amb l'ex regidor d'Esport Miguel Ángel López al capdavant, ha demanat explicacions al govern per "l'increment del cost del projecte". López, durant el mandat del qual es va sol·licitar la subvenció, ha questionat a l'actual regidor, Antonio Peregrina, sobre les raons d'aquesta diferència de pressupost, que gairebé arriba als 600.000 €. El resposable de l'àrea esportiva municipal, així com l'Alcalde Josep Marcillas, han exposat que "la variació del pressupost ve donada perquè en l'avantprojecte no s'havien contemplat qüestions necessàries com el Pla de Seguretat i Control, la pavimentació del contorn del camp per no contaminar la gespa o la senyalització del mateix".
Ara el projecte estarà 30 dies a exposició pública abans de quedar aprovat definitivament. Un cop superat aquest tràmit es redactaran els corresponents plecs de clàusules i es licitarà l'obra, que ha d'executar-se dins de l'any 2008, segons estableix la subvenció concedida.

Departament de Comunicació/Ràdio Cubelles
www.cubelles.com