15.5.07

Altres Informacions

Ràdio Cubelles organitza dos debats electorals

El tema transversal dels dos debats serà Cubelles creix. Cap a on avança Cubelles? i s'emetran en directe des del Cinema Mediterrani a les 8 del vespre.

L'emissora municipal Ràdio Cubelles celebra dos debats electorals la propera setmana. Aquest és un dels programes centrals del seguiment electoral que està fent el mitjà local dels proper comicis municipals del 27 de maig, i que es completa amb entrevistes als candidats. Aquestes entrevistes, que es van iniciar l'11 de maig, s'emeten en directe de dillunsa divendres a les 13 hores.


El primer debat, que es realitza conjuntament amb el Diari de Vilanova i que serà moderat pel periodista d'aquest mitjà Pere J. Sallent, tindrà lloc dilluns 21 de maig a les 8 del vespre. El programa aplegarà al voltant de la taula del Cinema Mediterrani als candidats de les formacions Partit Comunista del Poble de Catalunya, Daniel Faus; Partit Humanista, Javier Belda; Socialistes per Cubelles, Luis Miguel Navarro; i Grup Independent 19, Fernando Álvarez. El debat s'emetrà en directe per Ràdio Cubelles a partir de les 8 del vespre.


El segon debat, el dimecres 23 de maig també a les 8 del vespre i des del mateix escenari, el Cinema Mediterrani, es produeix conjuntament amb el diari El Punt. La responsable de l'edició Garraf-Penedès, Cati Morell, ha estat la persona escollida per moderar un debat en el que participaran Joan A. Rodríguez (ERC); Juani Navarrete (PPC); Pilar Gonzàlez (ICb); Maria Lluïsa Romero (PSC); Mònica Miquel (ICV); Joan Albet (CiU); i Anna Martínez (EC-FIC).


El títol dels dos programes, consensuat amb totes les forces polítiques, serà Cubelles. creix. Cap a on avança Cubelles?.Departament de Comunicació D