15.5.07

Eleccions Municipals 2007

EL PSC PROPOSA ESPAIS WI-FI I DE CONNEXIÓ
GRATUÏTA A INTERNET A CUBELLES


L’Agrupació Local del PSC es compromet a potenciar l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC)

El PSC proposa que l’Ajuntament de Cubelles habiliti espais WI-FI i de connexió gratuïta a Internet arreu del municipi per contrubuir a la difusió de les noves tecnologies entre la població fent especial atenció a la gent jove i els infants.

Maria Lluïsa Romero, candidata del PSC a l’alcaldia de Cubelles, defensa que "una ciutadania que sap participar en el debat de les idees, en els projectes i en la discussió amb els altres és una ciutadania amb tots els elements humans necessaris per potenciar l’evolució i la transformció del seu municipi".

El compromís electoral del PSC per aquestes eleccions municipals defensa que la informació a través dels mitjans de comunicació municipals, participatius i plurals, representen una eina més al serveide la ciutadania.

Així mateix, el PSC proposa potenciar l’OPIC (Oficina de Participació i Informació Ciutadana) posada en marxa en aquesta legislatura segons el projecte desenvolupat des de la Regidoria de Governació, Participació Ciutadana i Comunicació coordinada per Xavier Grau (núm. 2 de la candidatura electoral del PSC)

Entre les propostes del PSC per al futur de Cubelles en les àrees de Participació Ciutadana i Comunicació destaquen:

Potenciar l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC)

Espais WI-FI a la ciutat

Punts d’accés a Internet

Més recursos pels mitjans de comunicació loclas plurals i participatius

MÉS INFORMACIÓ A http://cubelles.socialistes.cat