17.6.07

Alcaldia

Maria Lluïsa Romero, nova Alcaldessa de Cubelles

Els vots del PSC, CiU i ERC van donar el suport a la cap de llista dels socialistes

Maria Lluïsa Romero, cap de llista del PSC, ha estat investida alcaldessa de Cubelles en la sessió constitutiva celebrada aquest migdia. Els vots dels seus companys del grup socialista, els de CiU i el d’ERC han sumat els nou vots necessaris per proclamar a Romero alcaldessa de la vila per als propers quatre anys. Mònica Miquel (ICV) ha rebut els quatre vots dels seus companys; Joana Navarrete (PPC) el d’ella i el també regidor popular Lluís Alamán; i ICb i EC-FIC es van abstenir.

Tot i alguns xiulets i aplaudiments als líders d’ICV i PSC, la sessió ha estat molt tranquil·la. La
major part del públic assistent va haver de seguir l’acte a través de la megafonia instal·lada a la plaça de la Vila, degut a les reduïdes dimensions de la sala de plens.

Maria Lluïsa Romero, en el seu discurs d’investidura, va agrair el suport rebut en la votació i va assegurar que "aportaré dedicació i esforç per fer-me mereixedora d’aquesta confiança". A la vegada la nova Alcaldessa es mostrava orgullosa d'haver aconseguit "tancar un pacte amb les forces que representen un 50% dels vots". La líder socialista va adquirir el compromís de dotar a Cubelles d’una nova forma de govern en aquests proper 4 anys, a la vegada que va anunciar sentir-se "Alcaldessa de tots els ciutadans i ciutadanes de Cubelles, no tan sols dels que ens han donat el seu suport".

Pel que fa el programa de govern, Romero va explicar que es tracta d’un programa ambiciós i pragmàtic i va anunciar que elaborarà i presentarà a tota la ciutadania un pla de govern abans d’acabar l’any.


Departament de Comunicació/Ràdio Cubelles Dissabte, 16-06-2007