19.7.07

Festa Major Petita 2007 28, 29 i 30 de juliol

Programa d'actes de la Festa Major Petita 2007

Del 6 de juliol al 2 d’agost

A la sala d’exposicions del Centre Social l’artista SALVADOR VALENTE exposa un treball de llenços “DE LA TERRA I EL MAR”.

Dissabte, 28 de juliol

A les 19 hores a la pça. del Mar, ballada de sardanes amb la cobla “Ciutat de Cornellà”.

A les 9 del vespre a la pl. de la Vila concentració del correfoc amb la participació dels diablets, diables joves, diables grans, els timbalers, els draguers amb el Viagrot i les timbaleres, i colles convidades.

A 2/4 de 10 inici del CORREFOC: pl. de la Vila, c. Major, c. Víctor Balaguer, c. Joan Roig i Piera, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. Sant Antoni, pl. Jaume Marsé, pg. Vilanova, c. Gallifa i pl. del mercat on hi haurà l’encesa conjunta de totes les colles.

Tot seguit a la pl. del Centre Social Sopar de germanor, organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles

Venda de tiquets: Ferreteria Fonoll, Tintoreria Mareva i Centre Social.

Seguidament a la pl. del Centre Social ball amb el grup AMARCORD
Servei de Bar

Diumenge, 29 de juliol

A les 8 del matí a la pl. del Mercat 4a Marxa Cicloturistes “Memorial JOAN LLEVADIES I FERRÉ”, fundador i 1r president del Club Ciclista Cubelles.

Organitza: Club Ciclista Cubelles

A les 6 de la tarda a la pl. dels Pobles d’Espanya XXIII Trobada de gegants. Sortida de la cercavila a les 7 de la tarda, amb la participació de gegants d’arreu de Catalunya, del Centre d’Esplai Kitsch i els gegants de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles .

Recorregut: pl. Dels Pobles d’Espanya, c. Verge de Montserrat, pg. Narcís Bardají, c. Àngel Guimerà, pl. De la Font, c. Mossèn Jacint Verdaguer, c. Del Mig, c. Dels Horts, c. Raval, c. Joan Roig i Piera, c. Major i pl. de la Vila.

L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles et convida a participar amb la colla gegantera de Cubelles en la XXIII Trobada de Gegants. Si vols provar, encara que no tinguis experiència, no t’ho pensis més i posat en contacte amb nosaltres. Forma part de la festa i fes-te geganter!

Tot seguit a la plaça del Centre Social Sopar de Germanor.

Venda anticipada de tiquets al Centre Social.

A les 11 de la nit a la plaça del Centre Social Havaneres amb el grup “Veus de Mar Blava” acompanyades amb el tradicional cremat de rom.

Dilluns, 30 de juliol

A les 11 del matí a la parròquia de Santa Maria de Cubelles MISSA SOLEMNE concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels sants patrons de la Vila: Sant Abdó i Sant Senen, amb l’assistència de les autoritats.

A les 7 de la tarda a la pça. de la Vila animació infantil amb jocs de cucanyes amenitzada per el grup Rovell d’ou.

A partir de les 8 de la tarda a la pl. del Centre Social, concurs de truites organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Comerç.

Inscripcions a la tintoreria Mareva, ferreteria Fonoll i a l’oficina de Turisme.

Font: Ràdio Cubelles