2.8.07

Obres i Serveis Viaris

Obres d'asfaltat al passeig Vilanova i carrer Gallifa
Avui dijous hi haurà talls de circulació al passeig Vilanova i carrer Gallifa per obres de reparació urgents de l'asfaltat

La regidoria d'Obres i Serveis Viaris de l'Ajuntament de Cubelles ha informat que el dia 2 d'agost hi haurà talls de circulació intermitents al passeig Vilanova i carrer Gallifa, a causa de les obres de reparació de l'asfaltat.

L'actuació pretén minimitzar els problemes que pateixen els carrers de la vila, mentre no s'actuï de forma definitiva amb un pla global de pavimentació i reurbanització de diversos sectors del municipi. Les obres consistiran en fresar els espais on el paviment està més malmés i reomplir-los amb asfalt, de tal manera que s'eviti el perill existent. Les tasques afectaran el tram del passeig Vilanova entre la plaça Jaume Marsé i el carrer Gallifa, i aquest mateix carrer entre el passeig Vilanova i el carrer Nou.

Aquesta mesura de xoc per acometre els problemes de pavimentació que pateix bona part del municipi ja s'ha portat a terme en el barri del Molí de Baix, l'entrada a La Gaviota i l'entrada de Mas Trader.

Departament de Comunicació Dijous, 02-08-2007
www.cubelles.com