28.11.07


Es convoca el 12è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari


Enguany s'estableixen el Premi Especial 50è Aniversari dels Gegants de Cubelles, i el Premi Especial Charlie Rivel en commemoració dels 25 anys de la seva desaparició


La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Cubelles, a través de l'emissora municipal Ràdio Cubelles, convoquen la 12a edició del Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari. Les obres presentades han de ser inèdites i escrites en llengua catalana.


El concurs tindrà 3 premis per a cadascuna de les categories. La infantil (de 8 a 11 anys) i la juvenil (de 12 a 17) es dotaran amb un primer premi de 90 € en vals per adquirir llibres i material escolar en els establiments col·laboradors; i a la categoria adult (a partir de 18 anys) el primer premi consta de 200€.


A més, es concedirà el Premi Especial 50è Aniversari dels Gegants de Cubelles, dotat amb 300€, a la millor obra participant que faci referència als gegants cubellencs. El jurat també atorgarà el Premi Especial Charlie Rivel a la millor obra que faci referència al clown, en commemoració dels 25 anys de la seva desaparició que es celebrarà el proper 26 de juliol, i també amb una dotació de 300€.


En la categoria de poesia es lliuraran premis especials de material electrònic en categoria infantil i juvenil, i 200€ en categoria adult. Les obres s’hauran d’enviar a Ràdio Cubelles, situada al carrer Colom número 7 fins el 3 de març del 2008. Podeu consultar les bases del concurs a l’adreça

http://www.radiocubelles.cat/.