30.1.08

Puntualitzacions
Degut al interès que mostra un determinat grup a traves del seu departament de comunicació per distorsionar el contingut de les meves paraules en un article referent al últim Ple i atenent que adrecen als lectors a llegir Diari de Cubelles ja que informen de com arribar-hi , he cregut convenient donar lloc de nou a la seva lectura. Comprovareu que sempre els articles estan signats i amb el màxim respecte cap als continguts . Tampoc la meva afinitat o compromís amb d´ altres persones o el grup polític no m´ impedeix fins ara al dret de paraula i opinió. No es pot dir el mateix de qui o quins no identificats i si s´ amaguen darrera un departament que anomenen de comunicació i d´ un partit que si mereix tot tipus de respecte per la seva trajectòria i el seu contingut polític.
També dir que ja fa temps Diari de Cubelles va considerar que l´ accés a comentaristes tenia que ser vetat degut a que no es volia participar en el joc de desqualificacions personals cap a persones determinades ja que no preteníem engreixar la quantitat de visites en motiu de fer safareig .No es el que pretenem. Per això ja qui vulgui disposa d´ altres vies.


Maria Trives


M.Trives/Diari de Cubelles


Ple


Ahir en el transcurs del Ple ,es va donar lloc a intervenir amb la paraula tal com diu i permet el Reglament de Participació Ciutadana del Ajuntament de Cubelles aprovat per unanimitat al 2005 i s´ esperava que, atenent la importància que suposava defensar la no acceptació del pont proposat i aprovat fa un any ,octubre de 2006 ,el portaveu hauria de ser un primer espasa ,un ciutadà que amb les seves paraules fetes amb la percepció i raonaments exposats, signifiques realment un punt i a part.Potser la bona voluntat d´ un representant de Fauna i de la Plataforma que aquets dies han posat molt interès i esforç per aconseguir suports , no va ser suficient i com a portaveu va fer percebre que d´ altres, que si tenen oratòria i que han participat en determinades tertúlies es trobaven absents ,amagats potser on- line de Radio Cubelles?

El ciutadà oient va escoltar un plec de paraules per part de determinats grups de la oposició en que alguns d´ ells van mostrar el seu interès en donar lliçons de participació i honestedat( i no tenen memòria!!)i d´ altres que es manifesten escampant falsedats i que potser cal demostrar abans i amb tota la veu ,no a boqueta mig tancada i per si cola....cola

Esperem que en el futur aporti noves maneres de fer oposició a un govern que pot equivocar-se però que de moment disposa per endavant d´ un temps, potser no llarg ,però si pot demostrar encara que sap el què fa i el què toca fer .Si no ja serà el ciutadà qui a les properes eleccions jutgi. Aquesta es la dinàmica de la Democràcia.

22-01-08