13.4.08

M.Trives/ Diari de Cubelles


Presentat a CubellesDames, Reines i Abadesses¨.
Elisenda Albertí, va presentar el seu llibre.

Mafalda de Pulla-Calàbria, Margarida de Prades, Blanca de Navarra, Ermessenda de Carcassona, Almodis de la Marca, Dolça de Provença, Peronella d’Aragó, Constanza de Sicília o Blanca d’Anjou, entre d’altres, històricament reconegudes ,encara que segurament moltes més mereixerien un lloc a la historia de Catalunya.
Algunes d´ elles van ser reconegudes com les mares de.... les dones de.... i sovint la seva vida ja de molt petites va ser adreçada i sotmesa a interessos de reis,pares,germans i fills que les van utilitzar,encara que totes elles van significar.
De tot això Albertí en va fer referència i ens va fer agafar moltes ganes de llegir aquesta part desconeguda de les dones que van regnar .
Albertí ,segueix investigant !!!!!

Elisenda Albertí fins ara Diputada al Parlament de Catalunya per Esquerra també es Secretària d’Imatge i Comunicació de la Federació de Barcelona.

Presentat per Joan Rodríguez Serra ,Regidor de Esquerra Republicana a Cubelles i també amb un bon gruix de gent de Cubelles present .Va ser un èxit i Elisenda Albertí va estar immillorable en la seva exposició d´ una part de la historia de dones, desconeguda per molta part dels assistents .