29.10.08


Castaween, aquest divendres a Cubelles
Font: Ràdio Cubelles

A la tarda hi haurà una Festa de la Castanyada amb Contes de la Castanyera i animació, i seguidament la lectura del guanyador del Primer Concurs de Relats de Terror i lliurament de premis
Cubelles celebra un any més la Festa de la Castanyada amb diferents actes festius al municipi. L’activitat començarà aquest divendres, 31 d’octubre a les 18:00 hores amb una Festa de la Castanyada a la plaça de la Vila, amb Contes de la Castanyera i animació a càrrec de Jep Gasulla.
Més tard, a les vuit del vespre tindrà lloc dins la celebració del 2n Castaween, el lliurament de premis del Primer Concurs de Relats i monòleg de terror. El grup de teatre del Casal de Cultura farà una lectura dramatitzada dels tres relats. El lliurament dels premis, obert a tothom, començarà a les 20 h, moment en el qual els tres guanyadors d’aquest concurs, dotat amb 200, 120 i 80€ respectivament coneixeran la deliberació del jurat.
Al certament s’hi han presentat 24 obres originals, que estan en mans del jurat format per Marisol García (llicenciada en filologia hispànica i periodista del Canal 33); Roser Canyó (professora de llengua catalana i literatura); Rosa Trillo (periodista del Diari de Vilanova), Marta Saura (llicenciada amb humanitats i periodista); Montse Lago (directora del grup de teatre del Casal de Cultura), i Prudència Carrasco, regidora de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Cubelles.
Font: