28.10.08

Nova edició de l’Ajuntament Informa

Notícies - Comunicació
23/10/2008


Ja s’han començat a repartir els nous exemplars de l’Ajuntament Informa, la publicació bimestral d’informació municipal corresponent als mesos d’octubre i novembre. El número 27 dedica la seva portada a la pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol municipal “Josep Pons i Ventura”, un projecte que ja ha finalitzat i en breu ja serà utilitzat pels esportistes del CF Cubelles. A banda de la gespa també s’han col·locat dues banquetes, un marcador electrònic i una graderia amb capacitat per més de 150 persones.

El Cubelles Dossier, la secció que tracta un tema amb més amplitud i detall, es dedica a la contractació del nou servei de neteja viària amb l’empresa CESPA, un servei que entrarà en vigor un cop s’entreguin els nous vehicles i aparells de neteja. A banda de tota la informació del servei s’especifiquen els tipus de neteja que s’efectuaran a partir d’ara al municipi, la freqüència i els horaris, el personal i el procés, completat amb gràfics, taules i fotografies. També es dediquen dos articles a tractar més extensament els premis que ha rebut aquest mes Paulina Schumann, la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts 2007, guardó que atorga el Ministeri de Cultura, i el Premi Nacional de Circ que entrega la Generalitat de Catalunya en els Premis de Cultura 2008. El segon article detalla les conclusions i els resultats que es van extreure de la Junta de Seguretat Local que va tenir lloc el 19 de setembre.

Les entrevistes es dediquen en aquesta edició als directors dels centres de secundària del municipi, coincidint amb els primers mesos del curs escolar 2008-2009 i l’estrena del nou institut de Cubelles. Els entrevistats són Rafael Lemus, director de l’IES Cubelles, i Assumpció Boix, directora del SES Cubelles II. La resta de la revista repassa amb un format més breu les informacions, notícies i projectes més importants de les diverses regidories. La revista d'informació municipal està disponible a les dependències municipals i també es reparteix als domicilis de Cubelles.
Font: