23.1.09

L’Ajuntament convoca la primera Comissió Especial de Comptes de la legislatura

Notícies - Hisenda, Planificació i Serveis Externs

22/01/2009
Tal i com va avançar el regidor d’Hisenda, Xavier Grau, en el Ple Municipal del passat mes de desembre, el Govern ha convocat la primera Comissió Especial de Comptes de la legislatura. L’objectiu de la convocatòria d’aquest òrgan és tancar els exercicis del 2006 i 2007, i la voluntat de tancar l’exercici del 2008 abans del 30 de març, tal i com marca la legislació vigent.
La composició de la Comissió Especial de Comptes és la següent:
Presidenta
M. Lluïsa Romero Tomàs, Alcaldessa.

Vice-president:
Joan Albet i Miró, Primer tinent d’alcalde

Vocals:
PSC: Francesc Xavier Grau Roig
CIU: Noemí Cuadra Soriano
ERC: Joan Andreu Rodríguez i Serra
ICV: Mònica Miquel i Serdà
PPC: Joana Navarrete Jimenez
ICb: Josep Lluís Comas i Rodríguez
EC-FIC: Anna Mª Martínez i Gallemí

Interventora
Rosa Mª Almirall i Domènech

Secretària
Trinidad Hernàndez Bordallo

En aquesta primera convocatòria, que tindrà lloc el proper 9 de febrer, l’ordre del dia estableix el tancament del compte general de l’exercici corresponent a l’any 2006.
La Comissió Especial de Comptes és una de les propostes que la regidoria d’Hisenda va anunciar en el darrer Ple del 2008, en el qual es va aprovar el pressupost general de la Corporació per l’any 2009. Les altres propostes són la creació d’una Comissió Econòmica Específica de seguiment permanent amb participació de totes les formacions polítiques i la creació d’una Oficina de Control i Gestió Pressupostària per mantenir el diàleg permanent amb els responsables polítics municipals