11.11.09

Diari de Cubelles

L'Ajuntament de Cubelles organitza la cinquena Audiència Pública de la legislatura amb l'objectiu de tractar la confecció dels Pressupostos de la Corporació per l'any 2010 i avançar els principals objectius d'inversió per la propera anualitat.Les audiències públiques s'han posat en marxa en aquesta legislatura a partir de l'aplicació del Reglament de Participació Ciutadana i es retransmeten també en directe a través de l'emissora municipal Ràdio Cubelles.
L'acte té una previsió d'uns 90 minuts i inclou l'exposició per part del govern dels principals trets dels futurs pressupostos a més d'un torn obert de preguntes per part dels assistents.

Audiència pública sobre el Pressupost 2010
Notícies - Participació Ciutadana
El proper 13 de novembre, a les 19,30 h., i en directe per Ràdio Cubelles, el Govern municipal compareixerà en audiència pública al Cinema Mediterrani per presentar l’esborrany de pressupostos per al proper exercici.
Tal i com s’ha vingut portant a terme durant tota aquesta legislatura, la celebració de l’audiència pública és preceptiva d’acord amb el reglament de participació ciutadana (art. 21.3 RPC). Aquesta sessió comptarà amb les ponències del segon Tinent d’Alcalde, Joan A. Rodríguez Serra; el primer Tinent d’Alcalde, Joan Albet; i l’Alcaldessa de Cubelles, M. Lluïsa Romero.
Font:http://www.cubelles.cat/