10.11.09


foto/arxiu Diari de Cubelles

La primera campanya 'gosSOS' es tanca amb tretze animals adoptats


Onze gossos i dos gats. Aquest és el balanç de la jornada d’adopció d’animals de companyia del refugi de Cubelles, que va organitzar la regidoria de Salut del Consistori i la Mancomunitat, amb la fonamental col·laboració dels voluntaris i voluntàries i les veterinàries del centre Totgos.

El responsable polític de la campanya gosSOS va voler agrair especialment “a tots els voluntaris i voluntàries, perquè han fet una tasca intensa, amb il·lusió i seriositat”.

El Francesc, l’Anna o la Carme van ser alguns d’aquests voluntaris i voluntàries que van parlar amb Ràdio Cubelles i que van expressar la seva “satisfacció” pel desenvolupament de la jornada. “És una cosa que feia molta falta”, explica en Francesc, qui agraïa “la col·laboració de l’Ajuntament per donar sortida als gossos” i es mostrava esperançat que “es faci de manera periòdica”, perquè l’objectiu “és que surtin el màxim possible de gossos cap a gent que se’ls estimi”. L’Anna destacava que “la iniciativa és molt bona, especialment ara que hi ha problemes econòmics i amb les ajudes que dóna l’Ajuntament són perfectes per adoptar”.