24.3.10


Acte central per Haití, divendres

Font: Ràdio Cubelles

L'acte, en el qual hi col·laboraran diverses entitats i col·lectius de Cubelles, es farà a les set de la tarda, al cinema Mediterrani
El cònsol d’Haití a Catalunya i Balears, Marc Antoine Archer estarà divendres a Cubelles per participar de l’acte central de la campanya per recaptar fons per Haití engegada conjuntament per les regidories de Cooperació, Comunicació i Joventut. L’objectiu marcat és recollir un euro per cada habitant de Cubelles, el que seria una xifra aproximada de 14.500€.
Divendres, cap a tres quarts de set tarda el cònsul signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament i acompanyat d'una batucada que anirà a càrrec del Grup de Novells de Cubelles aniran fins al cinema Mediterrani, on tindrà lloc l’acte central de la Campanya. La cantada dels joves del Taller de Música Pizzicato obrirà l’acte interpretant “Més enllà” del grup Lax’n Busto. Després, hi hauran els parlaments del cònsul que estarà acompanyat de l’alcaldessa, Maria Lluïsa Romero; el regidor de Cooperació, Joan Rodríguez Serra; i de Joan Manel Cabezas, Tècnic encarregat del projecte d’Immigració a Cubelles.
Tot seguit tindrà lloc la segona part de l’acte, que es desenvoluparà a l’entrada del cinema Mediterrani. Amb la col•laboració de diverses entitats i col•lectius de Cubelles, s’anirà acolorint amb les aportacions de tothom, un mural amb el mapa d’Haití. S'utilitzant paperets de colors de la bandera del país que aniran tapant tot el mapa. Paral•lelament, el grup de Gospel “Tu bi singers in the sky” amenitzaran aquesta segona part de l’acte amb cançons del seu repertori musical.
El públic que ho vulgui podrà col•laborar amb la campanya comprant diversos objectes que estaran a disposició des d'un punt de venta que quedarà instal·lat a l'entrada del Cinema Mediterrani. Una altra manera de participar de la campanya és ingressant diners al número de compte que s’ha habilitat l’Ajuntament a Caixa Terrassa de Cubelles (2074 0283 47 3280730197). L’acte central de divendres es tancarà fent pública la quantitat recaptada a Cubelles i anunciant a quina ONG o a quin projecte es destinen els fons.
Font: Radio Cubelles