29.4.10

Iu Forn puntual a l’actualitat de tots els dies ens parla de comentaris desafortunats de alguns personatges que haurien de comptar fins a deu ,com el dedicat a la Terribas citat al article ,i al que per cert no es van escoltar les veus de dones que dins els partits fan bandera del feminisme….


Passa-ho!
Iu Forn


Nazis, Samaranch i Terribas

El mateix diari que sovint vomita que els catalans som una colla de nazis, ara ha posat el crit al cel perquè un dirigent del PSC va atribuir-li a Juan Antonio Samaranch el mateix qualificatiu. La petita diferència entre nosaltres i l’il·lustre prohom de l’esport és que a ell li han acompanyat la floreta amb l’adjectiu “oportunista” i, en canvi, a nosaltres es veu que ens adornen tan poquetes virtuts que el diari ara indignat sempre ens deixa en simples nazis.
Enric Llorens, autor de l’epítet en qüestió, és primer secretari dels socialistes al barri de les Corts. Al seu blog explica que el seu pare va anar a escola amb el senyor marquès de Samaranch i que un dia va preguntar-li per què duia a la solapa una creu gammada. La resposta va ser que “el nazisme és el futur i sempre cal estar amb els guanyadors”. Ei, que si el senyor Llorens diu que el seu pare diu que Samaranch va dir-ho, doncs deu ser cert, però aquest no és el tema. El tema és que això hagi aparegut escrit en un blog que no deu mirar-se’l ni la família del senyor Llorens i que d’allà hagi saltat a l’opinió pública. Primera pregunta inquietant: quanta gent hi deu haver repassant cada dia tots els blogs de tots els polítics, des dels que juguen a primera fins als que transiten per tercera regional, a la recerca d’una frase que després pugui ser notícia? I segona pregunta inquietant: també hi ha algú que rastreja facebooks i twitters? Ho dic per en Llorens, però, sobretot, pel cèlebre Miguel Ángel Martín, ciutadà famós mundialment per haver insultat Mònica Terribas al seu Facebook i que, per cert, continua presidint l’Institut Metropolità del Taxi sense cap problema. És clar, si a ell no van fotre’l fora a calbots del càrrec, ¿com pretenen que ho facin amb algú que diu una obvietat? Si els catalans som nazis i Samaranch era català..., Samaranch era un nazi. Oportunista, però nazi.

http://www.avui.cat/