15.6.10


Ràdio Cubelles estrena programació d’estiu

15/06/2010
Ràdio Cubelles ha començat la seva programació d’estiu. Des del 14 de juny ja es poden notar els canvis que s’han preparat per aquest període estival. La modificació més rellevant serà l’inici de la programació de tarda, que s’avança dues hores, i passarà a fer-se a les 16h. enlloc de a les 18h. A banda d’això, sobretot, en aquesta època pren més protagonisme la música. Cada dia a les franges d’11h. a 12h. i de 16h. a 17h. sonaran les millors cançons del moment barrejades amb els èxits de sempre. També es donarà una importància especial als músics més propers i a les produccions catalanes.

Una altra novetat en la programació també afectarà totes les tardes d’entre setmana. Es tracta d’un programa informatiu titulat La Sortida, que de 17h. a 18h. repassarà tota l’actualitat municipal. A partir de les 18h. L’Hora Fresca prendrà el testimoni per omplir les tardes amb les millors seccions gastronòmiques, de cinema, música i oci. A partir de les 19h., mentre duri el mundial de futbol, Ràdio Cubelles emetrà un reportatge diari que repassarà la història d’aquest campionat des de l’any 1930 fins el 2006.
Pel que fa al Plaça de la Vila, el programa que dóna veu als governants del municipi, es mantindrà a la graella durant tot el mes de juny.

Estrenes de cap de setmana

Pel que fa a les estrenes de cap de setmana, Ràdio Cubelles tindrà dos nous programes. Per una banda, Bacàvia, un espai d’una hora dedicada a la cultura, sobretot la catalana. Presentat per Josep Asensio, emetrà música de tot el món i especialment la feta en català, i inclourà entrevistes que rondaran el món editorial, literari, periodístic i musical de Catalunya. Serà tots els dissabtes d’11h. a 12h. i amb repeticions en diferents horaris entre setmana.
L’altra producció cubellenca que s’estrena és el relleu del De Sobte dissabte, de 12h. a les 13.30h. Una franja que l’ocuparà L’oasi d’estiu, una fórmula que combinarà música d’èxit i espais informatius sobre el temps i l’estat de les platges.