13.4.11









Per Sant Jordi tothom al carrer .Estalvieu fins llavors i sortiu a comprar llibres i a donar un tomb pels carrers del poble. Les roses,les paradetes ,la llum de Cubelles i el solet no poden faltar i la gent al carrer tampoc.







37a Setmana Cultural de Cubelles

A partir del 15 d’abril i fins a finals de maig Cubelles commemorarà la 37a Setmana Cultural de la Vila. Més d’un mes d’actes diversos de totes les disciplines culturals que, en diversos escenaris, centraran les activitats populars. Seran la Diada de Sant Jordi i el 7è Festival de cant coral Vila de Cubelles (8 de maig) els actes principals de la 37a edició de la Setmana Cultural, però també s’hi oferiran exposicions, concursos de fotografia i de pintura, actes musicals, sardanes...



També tindran lloc l’entrega dels premis del 15è concurs literari Víctor Alari que organitza Ràdio Cubelles, portes obertes a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, la XII Trobada de Puntaires i d’altres activitats que comptaran amb l’organització d’entitats del municipi com el Grup d’Estudis Cubellencs “Amics del Castell”, l’Associació de Joves de Cubelles, Labors de Cubelles, Anella Oberta i Associació de Puntaires Cubellenques.



Consulti el programa d’actes complet fent clic aquí.



Font : http://www.cubelles.cat/